Skittles o sebi

Sa Skittles OČEKUJ NEOČEKIVANO! Posebno zato što neočekivano sa Skittles uvek znači nešto dobro. Ne dobro, najbolje! I baš najbolji prijatelji ti nikada ne dozvole da napraviš nešto ludo… Bar ne tada kad si sam… 😉 Ako imaš osećaj da je život sa Skittles bombonama ludnica, posmatraj Skittles prijatelje kada su u društvu svojih najboljih Skittles prijatelja! Razumljivo? Naravno da ne! Ali to je Skittles! Uvek budi u društvu bar tako dobrih, ljubaznih, susretljivih i… posebnih ljudi, kao što si i sam!

„Okusi dugu.“ „Taste The Rainbow®“

Uživaj u svakoj od klasičnih bombona i ukusa Skittles®.  Paleta različitih, malenih žvakaćih bombona s raznobojnim šećernim prelivom. Skittles® je Skittles® zanesenjacima dostupan već decenijama. Danas se dnevno proizvede više od 200 miliona Skittles® bombona.

1979.
Skittles® bombone sa svojom izvornom kombinacijom ukusa limuna, limete, grožđa i jagoda i u paleti duginih Skittles® boja su preplavile SAD. Na početku su se Skittles® bombone uvozile, a od 1982. počinje proizvodnja u SAD.

1989.
Predstavljene su nove verzije Skittles® bombona među kojima su Tropical Skittles® (s ukusima tropskog voća kao što su banana, kivi i mango), kao i Wild Berry Skittles® s ukusima šumskog voća (malina, divlja trešnja i jagoda).

2000.
Skittles® postaju »jake« kada se pojave tvrde Sour Skittles® bombone.

2004.
Vredi zagristi u… novu žvakaću gumu Skittles® Bubble Gum s različitim ukusima voća.

2005.
Zašto bi u jednom omotu morao da bude samo jedan voćni ukus? Dolazi Skittles® Smoothie Mi – u svakoj dražeji po dva voćna ukusa.

2006.
Predstavljena je X-treme Fruit Skittles® žvakaća guma, prva ograničena serija te marke.

2009.
Novi Skittles® Crazy Cores™ nudi po dva iznenađujuća voćna ukusa za još više voćnog iskustva žvakanja!

2010.
Predstavljeni su Skittles® Fizzl’d Fruits™, žvakaće bombone koje u ustima pucketaju i nude osećaj laganog škakiljanja jezika.

2010.
Broj Facebook Skittles® fanova prvi put premašuje broj od 10 miliona.

2011.
Predstavljeni su Skittles® Blenders, žvakaće bombone s mešavinom voćnih Skittles® ukusa.

2012.
Na tržište dolaze Skittles® Riddles, žvakaće bombone čiji Skittles® ukus nije uvek u skladu s bojom.

2013.
Predstavljeni su Skittles® Darkside™, mešavina žvakaćih bombona tajanstvenih ukusa tamnog voća.

2014.
Na tržištu se pojavljuju Skittles® Desserts, ukusna mešavina ukusa dezertnog voća u obliku žvakaćih poslastica Skittles®.